Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ενημέρωση για τις Ανεμογεννήτριες - Γραφείο Δημάρχου

        


                                          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Πάρος, 20 Φεβρουαρίου 2017
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                       
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  




Ενημέρωση για τις Ανεμογεννήτριες

Ο δίκαιος αγώνας μας κατά της εγκατάστασης νέων αιολικών πάρκων στην Πάρο και η διεκδίκηση στο αύριο του τόπου μας, βρίσκει συνεχώς συμπαραστάτες στους πολίτες και στον  έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ανά την επικράτεια.

Ο Δήμαρχος Πάρου, κ. Μάρκος Κωβαίος, εκ του νόμου εκτελεστής της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου (Αρ.34/2015) αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής και πρωτοστάτης της κινητοποίησης κατά της εγκατάστασης νέων BΑΠΕ, έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης μέσω συνεντεύξεων και δημοσιεύσεων στον τύπο, προκειμένου να διαδοθεί στο πανελλήνιο ότι οι επενδύσεις αυτές θα αλλάξουν την μορφή και το περιβάλλον του νησιού και θα καταστρέψουν την ήπια μορφή ανάπτυξης που θέλουμε για τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Τελευταία, ο Δήμαρχος Πάρου παραχώρησε συνεντεύξεις στο ΒΗΜΑ Fm REAL Fm(19/01/2017) και Κανάλι Ένα 90,4 Fm (16/02/2017). Επίσης με παρέμβαση του Δημάρχου Πάρου, μέσα σε λίγες μόνο μέρες από την ανάρτηση σχετικής ενημέρωσης στον ενημερωτικό ιστότοπο του Δήμου Πάρου dimosparou.blogspot.gr, τις απόψεις και θέσεις μας έχουν αναδημοσιεύσει ενημερωτικές και θεματικές ιστοσελίδες όπως:


Το ψήφισμα που αναρτήσαμε στο διαδίκτυο και το οποίο μετρά ήδη 900 υπογραφές δεν είναι παρά μόνο η αρχή στην πορεία για την ανατροπή των σχεδίων ιδιωτικών εταιρειών να μετατρέψουν το νησί της Πάρου σε ένα τεράστιο βιομηχανικό πάρκο παραγωγής ενέργειας

Η δυναμική που εκφράζει η συσπείρωση όλων γύρω από τον αγώνα αυτόν μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον. Η προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών της Πάρου, του ευρύτερου Ελλαδικού χώρο και παγκοσμίως θα συνεχιστεί και δεν θα τελειώσει αν δε καταφέρουμε να αποτρέψουμε τη διάπραξη ενός μελλοντικού εγκλήματος για το περιβάλλον, την ανάπτυξη του νησιού της Πάρου και τη καθημερινή διαβίωση των κατοίκων της.

Θέλουμε όλους τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους φίλους του νησιού της Πάρου συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στη διαδρομή αυτή και είμαστε σίγουροι ότι ο αγώνας μας στο τέλος θα δικαιωθεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου